HADIAH COUPLE

LOVE IS IN THE AIR !!! Hadiah kan pasangan anda, hadiah yang super duper romantik ni. Inginkan kelainan di hari istimewa tahun 2015 ?? Dapatkan pelbagai pilihan hadiah yang menarik di Kedai Hadiah Onlineku yang pasti takde dijual di kedai biasa - pssstttt... kami takde jual bunga & Chocolate ye... kami jual "BANTAL BUSUK" dan lain2 ye...

Semua item boleh print gambar & ucapan sendiri.  Kami print as per request. Pelbagai pilihan design boleh dipilih.



BANTAL BUSUK JUMBO  45cm x 45cm 
Print atas sarung bantal. sarung boleh buka & basuh mesin. Dijamin tak luntur. Bantal kekabu
Harga termasuk pos
RM60 seunit
RM120 sepasang
Warna - Merah / Hitam / Oren / Biru / Pink
Tempoh siap 7 hari



BANTAL BUSUK BIASA 40cm x 40cm 
Print atas sarung bantal. sarung boleh buka & basuh mesin. Dijamin tak luntur. Bantal Fiber
Harga termasuk pos
RM50 seunit
RM90 sepasang
Warna - Merah / Hitam / Oren / Biru / Pink
Tempoh siap 7 hari
BANTAL BUSUK LOVE 38cm x 38cm 
Print atas sarung bantal. sarung boleh buka & basuh mesin. Dijamin tak luntur. Bantal Fiber
Harga termasuk pos
RM50 seunit
RM90 sepasang
Warna - Merah / Oren / Biru / Pink
Tempoh siap 7 hari


JAM TANGAN COUPLE - STAINLESS STEEL WARNA SILVER
Boleh print gambar sendiri + nama + ucapan ringkas
Size standard jam lelaki dan jam perempuan

Harga termasuk pos
RM50 seunit
RM85 sepasang

Tempoh siap 7 hari


COUPLE MUG
Harga termasuk pos
RM35 seunit
RM65 sepasang

COUPLE MAGIC MUG
Harga termasuk pos
RM45 seunit
RM85 sepasang

Tempoh siap 7 hari
Klik sini utk buat tempahan



HeShe MUG MAGICRM90 sepasang (tidak dijual seunit)
HeShe MUG BIASA  - RM70 sepasang (tidak dijual seunit)
Harga adalah termasuk pos
Tempoh siap 7 hari
Klik sini utk buat tempahan


********************************************************************************************************
Hadiah untuk kekasih yang murah, 
hadiah untuk kekasih yang unik, 
hadiah untuk yang tersayang, 
hadiah untuk kekasih 2015, 
hadiah untuk suami, 
hadiah untuk isteri, 
hadiah untuk tunang,
hadiah untuk boyfriend, 
hadiah untuk girlfriend, 
hadiah untuk buah hati

HADIAH KONVO / STPM / SPM / PT3 / UPSR

kedaihadiahonlineku's CONVOCATION album on Photobucket
Pening kepala nak fikir hadiah apa yang sesuai untuk rakan / anak / suami / isteri atau sesiapa sahaja yang akan konvo tak lama lagi. Dapatkan hadiah untuk konvo yang pasti murah, unik & lain daripada yang lain


NAMA ITEM : PUZZLE DAN FRAME KAYU
Size A4 (30cm x 21cm - 120pcs) - RM55
Size A5 (21cm x 15cm - 88pcs)   - RM45 
POS RM5 KE SELURUH MALAYSIA

DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI
Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran
Klik sini utk detail cara tempahan 

**********************************************************************************************************************************

NAMA ITEM : JUBIN SERAMIK FRAME KAYU
15cm x 15cm RM45
POS RM5 KE SELURUH MALAYSIA

DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI
Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran
Klik sini utk detail cara tempahan 

**********************************************************************************************************************************

NAMA ITEM : JUBIN SERAMIK FRAME KAYU
20cm x 25cm RM60
POS RM5 KE SELURUH MALAYSIA

DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI

Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran

**********************************************************************************************************************************


NAMA ITEM : CERMIN MUKA BERGAMBAR
Sebelah cermin muka, sebelah printed image.  Hadiah unik yang pasti takde jual kat kedai
22cm x 16cm - RM40 seunit
Pos RM5 

DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI
Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran
Klik sini utk detail cara tempahan 

********************************************************************************************************************************


NAMA ITEM : MUG
Mug Biasa  - RM30 seunit
Mug Magic - RM40 seunit
Pos RM5 

DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI
Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran
Klik sini utk detail cara tempahan 

********************************************************************************************************************************

NAMA ITEM : BANTAL BUSUK BIASA 40cm x 40cm
RM45 seunit
RM5 pos
Pilihan warna : Merah / Hitam / Biru / Oren / Pink
DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI
Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran
Klik sini utk detail cara tempahan 

**********************************************************************************************************************************


PAKEJ KOMBO : BANTAL BUSUK BIASA 40cm x 40cm + Beg Hadiah
RM70  termasuk pos ke seluruh Malaysia

DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI
Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran
Klik sini utk detail cara tempahan 

**********************************************************************************************************************************


NAMA ITEM : JAM DINDING
RM55 seunit
Pos RM5

DESIGN KAMI BUAT @ DESIGN SENDIRI
Tempoh siap 7 hari - item akan dipos pada hari ke 7 lepas tarikh bayaran
Klik sini utk detail cara tempahan 

*******************************************************************************************************************************

Apa hadiah yang sesuai semasa pesta konvokesyen yang sesuai diberikan kepada ahli keluarga/ saudara mara / kawan-kawan/ girlfriend/ boyfriend/ tunang/ suami/isteri? Dapatkan pelbagai pilihan hadiah yang luarbiasa dari Kedai Hadiah Onlineku

Hadiah Konvo untuk lelaki
Hadiah Konvo untuk perempuan
Hadiah Konvo untuk anak lelaki
Hadiah Konvo untk anak perempuan
Hadiah konvo untuk kawan lelaki
Hadiah konvo untuk kawan perempuan
Hadiah konvo untuk senior lelaki
Hadiah konvo untuk senior perempuan